design & synlighet

Mementor leverer alle tjenester innen grafisk design, webdesign og digital markedsføring. Har du behov for nettside eller nettbutikk, ny visuell identitet eller bedre synlighet på nettet? Kontakt oss for en hyggelig prat uten forpliktelser. Vi strekker oss litt lenger for våre kunder!

Kontakt oss

Webdesign

Nettsider og nettbutikker

I dag kommer det meste av trafikk fra mobiltelefoner og nettbrett. Hvis siden din ikke er tilpasset for dette, kan du miste mange potensielle kunder. Det er viktig å holde nettsiden oppdatert.

Mer om Webdesign

Visuell identitet

Profilhåndbok, Logo, Visittkort

Med en felles visuell utforming på firmalogo, bilder og tekst vil kundene dine lettere legge merke til og kjenne igjen bedriften din. En grafisk profilhåndbok er et nyttig og viktig verktøy for alle bedrifter.

Mer om grafisk design

Synlighet

Google AdWords, SEO, Remarketing

Finner kundene dine deg på nett? Med en godt utført digital markedsføring kan du forvente bedre synlighet og økt trafikk til nettsiden din. Vi har mange års erfaring på dette området.

Mer om synlighet

Hvordan kan vi hjelpe?

Våre mest populære tjenester

Mementor er en totalleverandør av digital tjenester, og kan levere alt av design, utvikling og digital markedsføring. Ta en titt på våre mest solgte produkter.

Alt er mulig

I samarbeid med Mementor har vi nå en nettside som skiller oss ut i vår bransje.
Hele prosessen fra planlegging, redigering og drifting er å skryte av. God kommunikasjon og rask service.
Vi er ikke redde for å spørre om noe fordi Menemtor har løsninger. Vi har ikke angret et sekund!

Anbefalast på det varmaste

Vi er kravstore kundar som har sterke meiningar om både funksjon og design. Mementor har sett seg godt inn i våre behov, og levert gode løysingar. Dei er serviceinnstilte og behagelege å samarbeida med, og har gode prisar. Befriande frie for divanykker. Anbefalast på det varmaste!

Serviceinnstilte og dyktige

Vi har jobbet tett sammen med Mementor i forbindelse med produksjon av nettsider for våre kunder. Mementor er raske, serviceinnstilte og dyktige. Erfaringen deres som webdesignere gjenspeiles i prosessen fra idé til ferdig produkt. De er selvgående og løser utfordringer på eget initiativ. Og ikke minst strekker Mementor seg veldig langt for kundene sine.

Rene lottogevinsten

Etter å ha brukt veldig mye penger på ulike webdesignere, uten å få et tilfredsstillende resultat, ramlet jeg tilfeldig bort i Mementor. Det ble rene lottogevinsten. Maken til velvillighet, service, oppfølging og kunnskap har jeg aldri møtt, uansett bransje. Kan anbefales på det varmeste!

Rask leveranse og god kvalitet

Mementor har vist at det er mulig å kombinere en rask leveranse og god kvalitet samt en fantastisk serviceorientert holdning. De lyttet, ga gode innspill og designet skreddersydde løsninger som passer perfekt til vårt behov. Jeg kan trygt anbefale Mementor som en kreativ partner.

Over all forventning

Vi kontaktet Mementor med behov for redesign av Hjort Conveyors nettsider. De leverte raskt en løsning som var over all forventning, og vi er svært fornøyd med resultatet. Vi opplevde Mementor som profesjonelle, løsningsorienterte, og anbefaler de på det sterkeste.

Kan trygt anbefale Mementor

Vi kontakter Mementor for redesign av vår nettside, og ønsket at den skulle være responsiv. Mementor svarte med en service innstilling, effektivitet og fagkunnskap som vi ikke visste fantes. Vi kan trygt anbefale Mementor, og er gjerne referanse.

Rask, pålitelig og kreativ

Fra første dag scorer de høyt på service og tilgjengelighet. De responderer raskt, har godt overblikk, og setter seg fort inn i vår bransje og hva vi har behov for. Dette er et selskap som kan anbefales, og som vi kommer til å velge neste gang vi har behov for denne type løsninger.

Ekstremt fornøyd

I forbindelse med lansering av den nye nettsiden vår har vi brukt Mementor som leverandør. Utrolig profesjonelt og dyktig team, gode priser og veldig god på oppfølging. Vi kan på det aller høyeste anbefale Mementor til andre.

Takk for vel utført arbeid

Takk for vel utført arbeid i forbindelse med omlegging av nettsiden vår www.kongsvold.no. Arbeidet gikk fort og greit, og justeringer vi ba om i etterkant var aldri noe problem. Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid.

 

Kosta Stanic
Ortopro AS

Linda Løvfall
Baroniet Rosendal

Tonje Vonstad
TV Klipp AS

Tonje Elisabeth Aarøe
Growthitude AS

Kristian Ringlie
Hjort Conveyor AS

Marta Thorsheim
Konstellasjoner AS

Eivind Kallekodt
Målrettet Kompetanse AS

Kristian Hauge Solheim
Cutters AS