Grafisk design

Grafisk design

Et godt grafisk førsteinntrykk er alt!

Grafisk design er et viktig steg i å skape en unik merkevare for din bedrift. Som mennesker responderer vi på visuell stimuli. En estetisk og visuelt tiltrekkende logo etterlater seg et evigvarende inntrykk på kundene, noe som er svært verdifullt for bedriften din. Ved å skape en unik og minneverdig visuell identitet former du kundenes oppfatning av din merkevare.

Design er en strategisk investering. Mange bedrifter ser på grafisk design som en unødvendig kostnad, da det ikke gir umiddelbare og målbare resultater. De ser ikke de langvarige fordelene med en visuell identitet. Kanskje får de bekjente eller medlemmer av familien til å gjøre jobben rimelig eller gratis, og går da glipp av ekspertisen og verdien som en erfaren designer medbringer i arbeidet med å bygge en unik merkevare.

Visittkort

Ja, det har fortsatt en betydelig funksjon

Alt vi gjør i dag er digitalt. Vi sender brev, deltar i møter, bygger nettverk og signerer kontrakter. Visittkortet er det ene som vi ikke kommer til å digitalisere med det første. Selv om det har fått digitale egenskaper som QR koder og innebygget chip, kommer det fortsatt i sin gode gamle papirform. De er minst like viktig som før, og du bør ha en håndfull av dem med deg til enhver tid.

Å bygge nettverk handler om å skaffe genuine kontakter. Det er kanskje praktisk å sende kontaktinformasjon via e-post eller sms, men det er også ekstremt upersonlig. En samtale med øyekontakt eller eventuelt over telefon, er hvordan ekte relasjoner begynner. I et kundemøte bør elektronikken legges helt til side, og det bør begynne med at visittkortet føres over bordplaten. Informasjonen fra kortet kan enkelt legges over på mobilen etter møtet. Et solid håndtrykk og utveksling av visittkort er trolig den aller viktigste formen for markedsføring.

I dag finnes det en rekke nettsider som tilbyr rimelige visittkort, og tusenvis av ferdigproduserte maler å velge mellom. Vår mening er likevel at visittkort skal være tilpasset din grafiske profil.

Kontakt oss gjerne for grafisk design av unike visittkort.

Business Card

Illustrasjoner

Personlighet til din merkevare

Gode illustrasjoner kan forsterke ditt produkt eller budskap, og gjør bedriften din gjenkjennelig og minneverdig. Hjernen vår behandler det visuelle 60.000 ganger raskere enn ord, noe som gjør illustrasjoner til kraftige verktøy i markedsføringen og i den interne kommunikasjonen.

En karakter eller maskot kan gir personlighet til en merkevare, og benyttes av flere av de største selskapene i verden. Disney ble nylig kåret til verdens mektigste merkevare. Det illustrerte slottet har blitt selve symbolet på Disney. Det samme har lampen i Pixar, som også er eid av Disney. Begge illustrasjonene blir blant annet brukt i introduksjonen til Disney og Pixar filmer. Hva med Kellogg’s? Hvor ville de vært idag uten Tony the Tiger?

Våre utdannede illustratører kan hjelpe deg med alt av illustrasjoner. Enten det er din bedrifts nye maskot, illustrerte plakater eller enkle tegninger til dine presentasjoner og brosjyrer. Kontakt oss i dag for en kreativ idémyldring.

Sigurd - Illustrasjoner fra Mementor

Navigasjon

Kontakt oss

Kontakt oss

Har du spørsmål til noen av våre tjenester, eller noen oppgaver du ønsker et godt tilbud på? Kontakt oss i dag og få svar innen 12 timer.

Sending