Vårkampanje

Motta et 100% uforpliktende tilbud.

Velg tjenestene du ønsker tilbud på

Vi feirer at det endelig er vår, og tilbyr deg 20% rabatt på alle våre tjenester. Gjør et kupp på ny nettside, app til smarttelefon eller firmalogo i dag!

Mementor som selskap er nyoppstartet, og det kommer deg som kunde godt til nytte. Vi kan levere litt raskere enn de fleste andre. Vi matcher alle tilbud du skulle ha hentet inn. Vi jobber til du er 100% fornøyd med produktet vi leverer.

  • Matcher alle pristilbud
  • Rask levering
  • 100% fornøyd garanti

Fortell oss litt om ditt behov, så sender vi deg et 100% uforpliktende tilbud. Fyll ut skjemaet til høyre for å komme i gang. Vi ser frem til å høre fra deg.

Fornøyde kunder

Mementor har vist at det er mulig å kombinere en rask leveranse og god kvalitet samt en fantastisk serviceorientert holdning. De lyttet, ga gode innspill og designet skreddersydde løsninger som passer perfekt til vårt behov. Jeg kan trygt anbefale Mementor som en kreativ partner.

Tonje Elisabeth Aarøe

Growthitude AS

Vi kontaktet Mementor med behov for redesign av Hjort Conveyors nettsider. De leverte raskt en løsning som var over all forventning, og vi er svært fornøyd med resultatet. Vi opplevde Mementor som profesjonelle og løsningsorienterte, og anbefaler de på det sterkeste til andre aktører.

Kristian Ringlie

Hjort Conveyor AS