Kontakt oss

Kontakt oss

Vi ser frem til å høre om ditt prosjekt

Mementor leverer alle tjenester innen webdesign, grafisk design og digital markedsføring. Hos oss får du derfor alt på ett sted. Vi har lang erfaring i bransjen, dyktige medarbeidere og hyggelige priser, og kan hjelpe deg med alt fra trykksaker og nettsider til markedsføring av de ferdige produktene.

Finner kundene dine deg på nett? Visste du at idag begynner de fleste kjøp med et søk på Google, og at hele 90% klikker på den første linken i søkeresultatet? Som Google Partner er vi eksperter på SEO, Google AdWords og remarketing, og vi kan hjelpe deg og din bedrift til toppen av søkeresultatene. Kontakt oss for en uforpliktende prat om din markedsføring.

Mementor er anbefalt hos byråguiden.no.

Morten Virik

Prosjektleder Design

Morten Virik er leder for våre design prosjekter. Han har mange års erfaring innen design og utvikling, og kan svare deg på alt du måtte lure på. Ta kontakt for en uforpliktende prat om ditt behov.

+47 489 59 593
morten@mementor.no

Thomas Alling

Prosjektleder Markedsføring

Thomas Alling er prosjektleder for digital markedsføring. Med over 17 år i bransjen er han ekspert på SEO og Google AdWords. Sammen med dyktige medarbeidere hjelper han deg med synligheten.

+47 924 17 633
thomas@mementor.no

Oslo

Tromsøgata 5B
0565 Oslo

+47 22 12 00 91
post@mementor.no

Bergen

På Kronstad i Bergen

Klaus Hanssens vei 1D
5053 Bergen

+47 489 59 593
post@mementor.no

Navigasjon

Kontakt oss

Kontakt oss

Har du spørsmål til noen av våre tjenester, eller noen oppgaver du ønsker et godt tilbud på? Kontakt oss i dag og få svar innen 12 timer.

Sending