Motta et 100% uforpliktende tilbud

Er du klar over at i dag bruker flere mobil og nettbrett når de besøker deres nettsider enn en mac eller pc? Hvis sidene deres ikke er responsive, kan dere gå glipp av mange potensielle kunder.

Den 21. april i år endret Google sine søkealgorytmer. Er dere ikke tilpasset mobil og nettbrett, vil Google nå nedprioritere siden deres i søkeresultatene. Vi hjelper dere gjerne med et verdiskapende og responsivt desgin.

Våre kreative medarbeidere

Morten Virik

Hei. Jeg jobber som webdesigner i Mementor, og har mange års erfaring med design og utvikling. Ta gjerne kontakt med meg for en hyggelig prat, så finner vi ut hvordan deres nye nettsider skal se ut.

+47 489 59 593
morten@mementor.no

Caroline Theigler

Hallo. Jeg er utdannet illustratør, og kan hjelpe dere med alt av grafisk design. Har dere behov for ny firmalogo, grafisk profil eller illustrasjoner? Ta kontakt med meg for gratis skisser.

+47 476 15 973
caroline@mementor.no

Tony Skarvatun

Heisann! Jeg har utdannelse innen internasjonal markedsføring i Bergen og Chicago. Jeg jobber med foretningsutvikling, og tar gjerne en prat med dere om hvordan dere skal ta bedriften til neste steg.

+47 479 20 799
tony@mementor.no

Thomas Alling

Hei. Den 1. juni 2015 begynner jeg i Mementor. Jeg skal jobbe med digital markedsføring, og har mer enn 17 år i bransjen. Jeg er ekspert på SEO og Google AdWords, og hjelper dere opp og frem.

+47 924 17 633
thomas@mementor.no

Fornøyde kunder

Mementor har vist at det er mulig å kombinere en rask leveranse og god kvalitet samt en fantastisk serviceorientert holdning. De lyttet, ga gode innspill og designet skreddersydde løsninger som passer perfekt til vårt behov. Jeg kan trygt anbefale Mementor som en kreativ partner.

Tonje Elisabeth Aarøe

Growthitude AS

Vi kontaktet Mementor med behov for redesign av Hjort Conveyors nettsider. De leverte raskt en løsning som var over all forventning, og vi er svært fornøyd med resultatet. Vi opplevde Mementor som profesjonelle og løsningsorienterte, og anbefaler de på det sterkeste til andre aktører.

Kristian Ringlie

Hjort Conveyor AS