Webdesign fra Mementor AS

Webdesign

Hva mener vi med Webdesign?

Webdesign handler om å samle idéer, sortere og skape noe unikt av dem. Det handler om å avdekke det behovet du som kunde har, og utfylle det på en kreativ måte.

Ved siden av å designe en layout som er estetisk fin å se på med passende skrifttype, bilder og farger, skal også brukeropplevelsen være optimal. Som webdesignere er vår oppgave å finne løsninger som gir deg mer trafikk og høyere konverteringer. For å få til dette, må vi sette oss godt inn i bedriften din sine mål, og gjøre nettsiden din til noe mer enn bare et visittkort.

Omtrent hver 4 nettside er laget med WordPress, noe som gjør det til verdens mest brukte rammeverktøy. Vi bygger også de fleste av våre nettsider med WordPress i bunnen, og med verktøyet Visual Composer blir det enkelt for deg å vedlikeholde siden.

Vi anbefaler deg å bruke professjonelle webdesignere når du skal lage en nettside. Erfarne designere har god kunnskap om hvordan brukere oppfører seg på en nettside, og hvordan søkemotorene leser siden din. Et godt webdesign er en fornuftig engangsinvestering.

Nettbutikk

Har du enda ikke begynt å selge på nett?

Hvis du enda ikke har begynt å selge dine produkter og tjenester på nettet, bør du komme i gang med dette så fort som mulig! Seks gode grunner til å starte nettbutikk. Kort fortalt begynner de aller fleste kjøp i dag på nett, enten med et søk på Google eller direkte besøk til en nettbutikk. Er du ikke med på denne bølgen, kan du risikere å oppleve tomme lokaler veldig snart.

Vi har valgt WooCommerce som butikkløsning på våre kundeprosjekter. Med omtrent 13,5 millioner nedlastinger, drifter WooCommerce 25% av alle nettbutikker i verden. Du kan derfor føle deg trygg på at din butikk er sikker og oppdatert til en hver tid. Velger du Mementor så får du også et optimalisert og brukervennlig webdesign som selger. Vi har avtaler med DIBS og Klarna, de beste betalingsløsningene med hensyn til brukeropplevelse, kvalitet og pris.

Skal du starte en nettbutikk, ønsker nytt webdesign eller har en løsning som ikke er oppdatert på en stund? Kontakt oss for rådgivning eller et godt tilbud på webdesign og utvikling.

Applikasjoner

Nettbaserte løsninger for kunder og ansatte

Det blir mer og mer vanlig med skybaserte programmer. Det vil si at du ikke trenger å installere et program på maskinen din, men istedenfor går inn på en nettside for å utføre oppgavene dine. Dette er det vi i Mementor kaller for en Web Applikasjon. Med applikasjoner kan vi forenkle og automatisere dine ansattes arbeidsoppgaver, og forbedre brukeropplevelsen til dine kunder.

For Cutters AS har vi utviklet og designet et ventesystem for kundene deres. Applikasjonen lar kundene bestille bedriftens tjenester på en selvbetjent datakasse i salongen. På hver arbeidsstasjon er det montert en iPad, der frisørene til en hver tid kan se hvilke kunder som venter. Basert på antall kunder i kø, og ansatte på arbeid, blir det estimert en ventetid som vises på bedriftens nettsider, samt på en skjerm i salongen. Har dere behov for lignende tjenester, eller har gode idèer dere vil sette i live, kontakt oss i dag for idèmyldring.

Sikkerhet

Daglig backup, SSL, Ingen nedetid

Vi i Mementor lagrer alle våre prosjekter på egne servere. Dette gjør at vi til en hver tid har full kontroll på din nettside eller nettbutikk, og kan at vi kan gi den oppfølgingen du fortjener. Vi tar daglig backup av alle filer, og er alltid tilgjengelig på telefon om du har spørsmål eller problemer. Av hensyn til sikkerheten har vi 2048-bit SSL sertifikat, og 256 bit SSL kryptering (https) som standard på alle nettbutikker vi leverer.

Mementor står for driften av Eavisa.com, en underholdningside med fokus på satire og humor med over 800 000 unike lesere hver måned. Våre servere er optimalisert for høy trafikk, og blir ikke påvirket av at tusenvis av lesere besøker sider som eAvisa samtidig.

I tillegg til alt dette er vi også opptatt av at siden din skal være så rask som mulig. Et godt responsivt webdesign skal ikke gå på bekostning av lastetid. Vi sørger derfor for at våre servere har mye større kapasitet enn det vi egentlig har behov for. Samtidig sørger våre samarbeidspartnere for at serverene er på nett 99.9% av tiden. Skulle vi likevel få problemer med en av våre servere, vil en backup server ta over jobben og sikre at siden din fortsett er tilgjengelig for dine kunder.

Mementor er en trygg totalleverandør av digitale tjenester som webdesign og nettbutikk for deres bedrift. Kontakt oss for en hyggelig prat.

Server 1

Online

0

Dager uten nedetid
Oppe siden 28.03.15

Server 2

Online

0

Dager uten nedetid
Oppe siden 28.03.15

Server 3

Online

0

Dager uten nedetid
Oppe siden 08.12.15

Server 4

Online

0

Dager uten nedetid
Oppe siden 07.03.16

Alt er mulig

I samarbeid med Mementor har vi nå en nettside som skiller oss ut i vår bransje.
Hele prosessen fra planlegging, redigering og drifting er å skryte av. God kommunikasjon og rask service.
Vi er ikke redde for å spørre om noe fordi Menemtor har løsninger. Vi har ikke angret et sekund!

Anbefalast på det varmaste

Vi er kravstore kundar som har sterke meiningar om både funksjon og design. Mementor har sett seg godt inn i våre behov, og levert gode løysingar. Dei er serviceinnstilte og behagelege å samarbeida med, og har gode prisar. Befriande frie for divanykker. Anbefalast på det varmaste!

Serviceinnstilte og dyktige

Vi har jobbet tett sammen med Mementor i forbindelse med produksjon av nettsider for våre kunder. Mementor er raske, serviceinnstilte og dyktige. Erfaringen deres som webdesignere gjenspeiles i prosessen fra idé til ferdig produkt. De er selvgående og løser utfordringer på eget initiativ. Og ikke minst strekker Mementor seg veldig langt for kundene sine.

Rene lottogevinsten

Etter å ha brukt veldig mye penger på ulike webdesignere, uten å få et tilfredsstillende resultat, ramlet jeg tilfeldig bort i Mementor. Det ble rene lottogevinsten. Maken til velvillighet, service, oppfølging og kunnskap har jeg aldri møtt, uansett bransje. Kan anbefales på det varmeste!

Rask leveranse og god kvalitet

Mementor har vist at det er mulig å kombinere en rask leveranse og god kvalitet samt en fantastisk serviceorientert holdning. De lyttet, ga gode innspill og designet skreddersydde løsninger som passer perfekt til vårt behov. Jeg kan trygt anbefale Mementor som en kreativ partner.

Over all forventning

Vi kontaktet Mementor med behov for redesign av Hjort Conveyors nettsider. De leverte raskt en løsning som var over all forventning, og vi er svært fornøyd med resultatet. Vi opplevde Mementor som profesjonelle, løsningsorienterte, og anbefaler de på det sterkeste.

Kan trygt anbefale Mementor

Vi kontakter Mementor for redesign av vår nettside, og ønsket at den skulle være responsiv. Mementor svarte med en service innstilling, effektivitet og fagkunnskap som vi ikke visste fantes. Vi kan trygt anbefale Mementor, og er gjerne referanse.

Rask, pålitelig og kreativ

Fra første dag scorer de høyt på service og tilgjengelighet. De responderer raskt, har godt overblikk, og setter seg fort inn i vår bransje og hva vi har behov for. Dette er et selskap som kan anbefales, og som vi kommer til å velge neste gang vi har behov for denne type løsninger.

Ekstremt fornøyd

I forbindelse med lansering av den nye nettsiden vår har vi brukt Mementor som leverandør. Utrolig profesjonelt og dyktig team, gode priser og veldig god på oppfølging. Vi kan på det aller høyeste anbefale Mementor til andre.

Takk for vel utført arbeid

Takk for vel utført arbeid i forbindelse med omlegging av nettsiden vår www.kongsvold.no. Arbeidet gikk fort og greit, og justeringer vi ba om i etterkant var aldri noe problem. Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid.

 

Kosta Stanic
Ortopro AS

Linda Løvfall
Baroniet Rosendal

Tonje Vonstad
TV Klipp AS

Tonje Elisabeth Aarøe
Growthitude AS

Kristian Ringlie
Hjort Conveyor AS

Marta Thorsheim
Konstellasjoner AS

Eivind Kallekodt
Målrettet Kompetanse AS

Kristian Hauge Solheim
Cutters AS

Navigasjon

Kontakt oss

Kontakt oss

Har du spørsmål til noen av våre tjenester, eller noen oppgaver du ønsker et godt tilbud på? Kontakt oss i dag og få svar innen 12 timer.

Sending