Webdesign

Er du klar over at i dag bruker flere mobil og nettbrett enn en mac eller pc når de besøker deres nettsider? Hvis nettsiden deres ikke er responsiv, går dere glipp av mange potensielle kunder. Vi har webdesignere i Bergen, Oslo og Århus.

Mementor AS

Rene lottogevinsten

55

Etter å ha brukt veldig mye penger på ulike webdesignere, uten å få et tilfredsstillende resultat, ramlet jeg tilfeldig bort i Mementor. Det ble rene lottogevinsten. Maken til velvillighet, service, oppfølging og kunnskap har jeg aldri møtt, uansett bransje. Kan anbefales på det varmeste!

NaturEventyr AS

Mementor AS

Rask leveranse og god kvalitet

55

Mementor har vist at det er mulig å kombinere en rask leveranse og god kvalitet samt en fantastisk serviceorientert holdning. De lyttet, ga gode innspill og designet skreddersydde løsninger som passer perfekt til vårt behov. Jeg kan trygt anbefale Mementor som en kreativ partner.

Growthitude AS

Tonje Elisabeth Aarøe
tonje@growthitude.com

Mementor AS

Over all forventning

55

Vi kontaktet Mementor med behov for redesign av Hjort Conveyors nettsider. De leverte raskt en løsning som var over all forventning, og vi er svært fornøyd med resultatet. Vi opplevde Mementor som profesjonelle, løsningsorienterte, og anbefaler de på det sterkeste.

Hjort Conveyor AS

Kristian Ringlie
kristian@hjortconveyor.no

Mementor AS

Kan trygt anbefale Mementor

55

Vi kontakter Mementor for redesign av vår nettside, og ønsket at den skulle være responsiv. Mementor svarte med en service innstilling, effektivitet og fagkunnskap som vi ikke visste fantes. Vi kan trygt anbefale Mementor, og er gjerne referanse.

Konstellasjoner AS

Marta Thorsheim
marta@konstellasjoner.no

Mementor AS

Rask, pålitelig og kreativ

55

Fra første dag scorer de høyt på service og tilgjengelighet. De responderer raskt, har godt overblikk, og setter seg fort inn i vår bransje og hva vi har behov for. Dette er et selskap som kan anbefales, og som vi kommer til å velge neste gang vi har behov for denne type løsninger.

Målrettet Kompetanse AS

Eivind Kallekodt
eivind@mkompetanse.no

Mementor AS

Ekstremt fornøyd

55

I forbindelse med lansering av den nye nettsiden vår har vi brukt Mementor som leverandør. Utrolig profesjonelt og dyktig team, gode priser og veldig god på oppfølging. Vi kan på det aller høyeste anbefale Mementor til andre.

Cutters AS

Kristian Hauge Solheim
kristian@cutters.no

Mementor AS

Takk for vel utført arbeid

55

Takk for vel utført arbeid i forbindelse med omlegging av nettsiden vår www.kongsvold.no. Arbeidet gikk fort og greit, og justeringer vi ba om i etterkant var aldri noe problem. Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid.

Kongsvold Fjeldstue AS

Knut J. Nyhus
post@kongsvold.no

Verdt å vite om webdesign

Det å sette av plass i markedsbudsjettet til oppgradering av nettside, kan være vanskelig for mange. Likevel er det kanskje det første man bør bruke penger på. Det er tross alt selve ansiktet til bedriften. Artiklene nedenfor kan fortelle deg litt mer om dette.

Responsivt webdesign

Hvorfor er egentlig et godt webdesign så viktig?

Du har kanskje spurt deg selv om hvorfor du skal oppdatere dine eksisterende nettsider. Ja, siden din er kanskje noen år gammel og ser utdatert ut i forhold til dine konkurrenters nettsider, men er det egentlig så viktig med et tidsriktig og tiltalende webdesign? Vil et nytt webdesign generere kunder og føre til vekst i selskapet?

Les hele artikkelen

Unikt design

Fire gode grunner til å gå for et unikt webdesign

Er du klar over er at mange «uprofesjonelle» webdesignerne bruker ferdigproduserte maler (også kjent som «templates») når de selger deg billige nettsider? Har du tenkt på ulempene med å ikke ha et unikt webdesign for nettsidene dine? I denne artikkelen forklarer vi fordelene med å ha et unikt webdesign.

Les hele artikkelen

Velg Mementor i Bergen som ditt designbyrå

Hvorfor du bør velge oss fremfor å gjøre det selv

Har du akkurat startet et nytt selskap, og prøver å finne ut hvordan du kan sette opp en nettside til bedriften på en rimelig måte? Vi forstår godt at ferske gründere vil bruke minst mulig penger i en oppstartsfase, og at man kanskje ikke har råd til å betale store summer for et profesjonelt webdesign. Kanskje vi kan hjelpe deg?

Les hele artikkelen

Google Adwords
Google Analytics
Wordpress
WooCommerce
Magento
Klarna
Dibs